enigma78 wrote:Jel ima neko da može riješiti problem? U pitanju je ProE W5 M010 32 bitni, dakle ja samo otvorim program i idem na New part i dok još ništa nisam ni izmodelovao, već onako još dok mi stoje one tri standardne ravni, ja pokušam da selektujem ili da zarotiram te ravni a ProE mi šteka i dobijam poruku ProE Not Responing, a ništa nemam izmodelovano, dakle na prazno mi šteka, pa moram sačekati da se odmrzne, kad modelujem moram sve da čekam po par sekundi da on prođe te "faze" zamrzavanja i odmrzavanja i kad konačno nešto i izmodelujem to mi vrti, al sam program mi šteka. Napominjem da mi se to javlja samo kod ProE W5 M010, a imam i CATIA V5R19 SP6, i CATIA V6R2009, i NX 7 i SolidWorks 2010 i Inventor Professional 2010 i Solid Edge ST2, i još ponešto od FEM/FEA programa, i svi oni rade bez problema, samo me ProE zeza. Pomoć?
Nemam pojma koliko će pomoći, ali...
meni se dešavala ista stvar, doduše na Win XP-u i ProE Wildfire 3. Problem je bio u loše instaliranim driverima grafičke, odnosno matične (zezao me redoslijed instaliranja drivera)
Što se simptoma tiče, bili su identični...
Ja se spremam instalirati wf5, čisto probe radi, pa ću onda javiti kako kod mene funkcionira stvar.